ویزای همراه عمان چه مدارکی برای اخذ دارد ؟
- 2020/05/12
- 0
- 408 بار
ویزای همراه عمان چه مدارکی برای اخذ نیاز دارد ؟
ویزای همراه عمان یکی از جمله مواردی است که بسیاری از متقاضیان کار و تحصیل در عمان به دنبال آن هستند.
ما امروز در موسسه خوارزمی قصد داریم تا شما را بیشتر با شرایط اخذ ویزای همراه عمان آشنا کنیم.
عمان از جمله کشورهایی است که برای افرادی که مشغول به کار هستند و مطابق فیش حقوقی خود توانایی پرداخت هزینه زندگی افراد دیگر از خانواده خود را دارند، امکان درخواست ویزای همراه را ایجاد کرده است. لازم به ذکر است این ویزا تنها به همسر و فرزندان زیر 18 ساله فرد داده می شود و اقوام دیگر یا دوستان را در بر نمی گیرد. همراه فرد نیز پس از ورود به عمان می تواند به تحصیل و کار بپردازد و این یکی از نکات مثبت در خصوص این کشور به حساب می آید. البته این به شرطی است که همراه، ویزای اقامتی اخذ کند چرا که برخی افراد با ویزای توریستی عمان به این کشور سفر می کنند و لازم است توجه شود ویزاهای توریستی در هیچ کشوری تبدیل به ویزاهای اقامتی نمی شوند.
شرایط و مدارک لازم برای تقاضای ویزای همراه :
به منظور دریافت ویزای همراه عنوان، متقاضی متقاضی لازم است مدارک ذیل را تحویل سفارت عمان در کشور محل اقامت خود دهد:
- پاسپورتی که حداقل شش ماه اعتبار و دو صفحه سفید دارد
- دو قطعه عکس پاسپورتی که پشت آن امضا شده است
- گواهی تمکن مالی بانک که نشان دهنده توانایی فرد برای تامین هزینه های مدت اقامت خود در عمان است
- گواهی ای که نشان دهنده تهیه محلی برای سکونت درعمان در مدت اقامت فرد در این کشور باشد
مقایسه شرایط ویزای همراه عمان و آلمان
عمان بر خلاف کشورهای اروپایی برای افراد خارجی که تابعیت عمان را ندارند مزایای شهروندان خود را قائل نمی شود این در حالی است که همراه در آلمان حقوقی تقریبا مشابه یک فرد آلمانی دارد. به عنوان مثال وقتی فردی در آلمان مشغول به کار است همسر و فرزندان زیر 18 ساله وی، به او ملحق می شوند و همانند یک شهروند آلمانی می توانند از نظام تحصیلی رایگان این کشور استفاده کنند. همچنین وقتی فردی کارت اقامتی آلمان را داشته باشد بن های مخصوص تخفیف برای خرید خوراک یا استفاده از حمل و نقل عمومی دریافت می دارد که در کاهش هزینه ها موثر است و مزیت درخور توجهی به شمار می آید.
نکته مهم دیگر این است که اقامت در عمان هرگز به اخذ تابعیت این کشور منجر نمی شود در حالی که در کشورهای اروپایی اینگونه نیست و پس از چند سال کار و پرداخت مالیات مهاجران می توانند درخواست اخذ تابعیت دهند که از جمله این کشورها می توان به کانادا، آلمان، اتریش و سوئد اشاره کرد. البته افرادی که قصد دارند مقصدی نزدیک به ایران را انتخاب کنند معمولا عمان و ترکیه را علی رغم وجود یک سری معایب، به سایر کشورها ترجیح می دهند.