جشنواره دانشجویان نمونه و زمان برگزاری آن
- 2020/02/24
- 0
- 492 بار
جشنواره دانشجویان نمونه و زمان برگزاری آن
جشنواره دانشجویان نمونه در تاریخ 3 اسفند برگزار شد.
مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان جزییات برگزاری بیست و هشتمین جشنواره کشوری دانشجویان نمونه در سوم اسفندماه را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، جاماسب نوذری گفت: بیست و هشتمین جشنواره کشوری دانشجویان نمونه سوم اسفندماه ۱۳۹۸ در نهاد ریاست جمهوری باحضور معاون اول رئیس جمهور برگزار می شود.
موسسه خوارزمی برای دانشجویان طرح ویژه ای جهت حضور در جشنواره های این چنینی دارد.
شما می توانید برای کسب اطلاعات بهتر با شماره تماس 22220335 تماس بگیرید.
در این جشنواره، از ۳۰ دانشجو نمونه معرفی شده وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و همچنین از دانشجویان منتخب علمی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شده اند تقدیر خواهد شد.
مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در خصوص ارائه تسهیلات به دانشجویان نمونه در این دوره افزود:
تسهیلاتی در آئین نامه دانشجویان نمونه برای منتخبین جشنواره پیش بینی شده است که می توان به امتیاز لحاظ شده برای مصاحبه جذب اعضای هیات علمی اشاره کرد.
این برگزیدگان در مقاطع پایین تر می توانند بدون آزمون به مقاطع بالاتر راه یابند.
همچنین جوایز نقدی برای این دانشجویان در نظر گرفته شده است که در جلسه شورای عالی سیاستگذاری برای مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری جایزه تعیین شده که به زودی مشخص می شود.
با توجه به اجرایی شدن آیین نامه جدید جشنواره دانشجوی نمونه که با تاکید بر برخی شاخص ها همراه بوده است که باعث شده تعداد منتخبین کاهش یابد.
برای نخستین بار بخش امتیازات فناورانه و جهت گیری به سمت دانشجویان کارآفرین مطابق با آیین نامه جدید در جشنواره لحاظ می شود.