دانشگاه ژیامن چین

درباره دانشگاه ژیامن چین

دانشگاه ژیامن چین در شهر ژیامن اموی قرار دارد. شهر ژیامن اموی  (به چینی: 青島 به انگلیسی Xiamen Amoy ) یکی از شهرهای کشور جمهوری خلق چین است . دانشگاه ژیامن در سال ۱۹۲۱ تاسیس شد و اولین دانشگاه در چین است که توسط یک چینی در خارج از کشور تاسیس شده است.

شهر ژیامن یک شهر ساحلی با مناظری بسیار زیبا در دامنه کوهی سرسبزاست .آب و هوای شهر ملایم و بسیارمناسب است. ژیامن یکی از زیباترین شهرهای است که به پارک دریایی یا هاوایی شرق شهرت دارد.

جالب اینجاست که بدانید یکی از مراکز گردشگری شهر ژیامن، دانشگاه ژیامن چین است .دانشگاه ژیامن، به خاطر کیفیت بالای آموزشی و تجهیزات کامل پژوهشی و مطالعاتی اش و البته چشم انداززیبایی که دارد، به یکی از محبوبترین دانشگاه های دانشجویان خارجی تبدیل شده است.

دانشگاه ژیامن چین را بشناسید
دانشگاه ژیامن چین

دراین دانشگاه یک تیم قوی از اساتید و کارکنان مشغول به کار هستند . در این دانشگاه در مجموع بیش از ۴۰،۰۰۰ دانش آموز تمام وقت، از جمله ۱۹،۵۷۰ دانشجوی مقطع کارشناسی،  ۱۷،۴۹۰ کارشناسی ارشد،  دکتری ۲،۹۱۹  و بیش از ۴۰۰۰ دانش آموزان بین المللی در حال تحصیل هستند.

در سال ۲۰۱۴ دانشگاه ژیامن چین به طور کلی ۳ هزار و ۶۰۷ دانشجو از ۱۳۰ کشور در سراسر جهان پذیرش شده اند.  جالب است بدانید که حدود ۲۰۰ دانشجوی ایرانی هم در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند .

ادامه تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه ژیامن چین

وزارت بهداشت به تازگی چندین دانشگاه چین که در سایت کیو اس(Q.S) قرارگرفته اند را مورد تائید قرارداده است. طول دوره دندانپزشکی و پزشکی در چین حدود ۶سال میباشد و زبان تدریس در این دانشگاه ها معمولا به دو صورت میباشد:

حالت اول: ۲سال ابتدائی انگلیسی +۲سال میانی انگلیسی-چینی+دوسال اخر چینی

حالت دوم: ۴سال اول انگلیسی + سال پنجم انگلیسی- چینی +سال اخر به زبان چینی

رشته های معروف در دانشگاه ژیامن چین برای ادامه تحصیل:

آناتومی، بیوشیمی، فیزیولوژی، فارماکولوژی، میکروبیولوژی، آسیب شناسی، پاتوفیزیولوژی، داخلی، جراحی، زنان و زایمان، اطفال، گوش و حلق و بینی، پوست ، مغز و اعصاب، طب اورژانس، پزشکی قانونی، رادیولوژی و…

شرایط سنی ورود به دانشگاه های دولتی چین

فقط به پنج دسته از دانشجویان خارجی اجازه ورود به دانشگاه ژیامن داده می شود

دانشجویان دوره کارشناسی کمتر از ۲۵ سال با تحصیلات کامل متوسطه

دانشجویان کمتر از ۳۵ سال که حداقل دو سال از دوره کارشناسی را گذرانده باشند

دانشجویان کمتراز ۴۵ سال با مدرک کارشناسی ارشد

داوطلبان کمتر از ۳۵ سال برای مقطع کارشناسی ارشد

داوطلبان مقطع دکتری کمتر از ۴۰ سال با مدرک کارشناسی ارشد

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی

اصل آخرین مدرک تحصیلی با تایید آموزش و پروش منطقه تحصیل و ترجمه شده آخرین مدرک تحصیلی به زبان انگلیسی که به تایید وزارت امور خارجه رسیده باشد

ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی با تایید آموزش و پروش منطقه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی و تائید شده توسط وزارت امور خارجه

تصویر گذرنامه معتبر (صفحه عکس)

یک عکس ۳در ۴ پشت نویسی شده

تصویر گواهینامه مهارت زبان چینی (HSK) برای کسانی که قصد تحصیل به زبان چینی دارند.

دریافت توصیه نامه از دو استاد برای دوره کارشناسی ارشد و دکترا